Tenues voortaan digitaal bestellen

Tenues voortaan digitaal bestellen

Leden die hun wedstrijdtenue willen bestellen kunnen dit voortaan rechtstreeks via onze website doen. Je kan nog steeds in de kantine terecht om de tenues te kunnen passen voor de juiste maat. Voordat je besteld moet je eerst bij je coach vragen welk spelersnummer beschikbaar is in het team!

Je kan ervoor kiezen de bestelling op te halen bij Sportswear4U in Leidschendam of thuis te laten bezorgen. Ophalen in de kantine is niet meer mogelijk. Leden die hun kleding betalen met een bon van Stichting Leergeld zullen dit bij het bestellen moeten aangeven en de bon bij Sportswear4U moeten inleveren. Voor het ondertekenen van de aanvraag van de kledingbon bij Stichting Leergeld kan je nog steeds terecht bij een van de bestuursleden van HBV The Jumpers. Zij zijn altijd op dinsdagavond aanwezig in de kantine van Sporthal ’t Zandje.

/ Geen categorie

Share the Post

About the Author

Comments

No comment yet.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *